Намери ни
To Top

Зидан: Може би вече Роналдо няма да бъде освиркван

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан смята, че съдийските решения не са повлияли на крайния изход на реванша с Байерн Мюнхен снощи в четвъртфиналите на Шампионска лига.

Артуро Видал беше изгонен за много спорен втори жълт картон, а Кристиано Роналдо реши мача с два гола от засади в продълженията за крайното 4:2 след 1:2 в полза на Байерн в редовното време.

„Не искам да се меся дали съдийските решения са правилни или погрешни. Всеки си има собствено мнение.


Някой може да каже, че това не беше втори жълт картон за Видал, друг може да каже, че беше. Голът на Кристиано (бел. ред. първият) може би беше от засада, но това не променя нищо“, сподели Зидан след мача.

Въпреки че завърши мача като герой с хеттрик, Роналдо отново беше освиркан от част от феновете на „Бернабеу“ по време на мача.

„Кристиано показа, че в ключовите моменти той е там, прави разликата. Когато трябва да бъде, той е на правилното място. Това е нещо уникално и сме щастливи за него и за отбора. Може би след днес те няма да освиркват повече, но това е Мадрид и тези неща се случват от време на време, Кристиано го знае и трябва да бъде спокоен. Публиката винаги ще благодари на Кристиано за всичко, което е направил“, коментира френската легенда.

Ощр от категория Шампионска лига