Намери ни
To Top

Видич удивен от Ибрахимович: И аз съм на 35 и вече съм уморен от футбола

Бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич е изключително впечатлен от постоянството и отличната физическа форма на Златан Ибрахимович. Двамата са набори, родени през октомври 1981 година, но докато Ибра не спира да бележи на най-високо ниво, Видич прекрати активната си кариера в началото на 2016-а.

Ибрахимович вече натрупа 28 гола за Юнайтед във всички турнири за сезона.

„Винаги съм знаел, че той е топ играч.


Играх няколко пъти срещу него, той беше в различни клубове, спечели много трофеи и бележеше навсякъде, така че не беше изненада за мен, че вкарва и за Юнайтед. Но да си на 35 и да си готов за всеки мач… Английският футбол е различен, а той се адаптира бързо и като цяло е постоянен цял сезон, така че съм наистина впечатлен от него, особено от психиката. Той още има онзи глад да играе и да бележи голове”, заяви Неманя Видич за сайта на Манчестър Юнайтед.

„На 35 това не е лесно, защото аз съм на 35 и да съм честен съм малко уморен от футбола и ми трябва време за почивка. Изглежда той още се наслаждава на футбола и се чувства добре на терена. Надявам се той да продължи да се представя така”.

Ощр от категория Футбол