Намери ни
To Top

Подигравка с Лудогорец преди Шампионска лига

Сериозна подигравка с Лудогорец бе осъществена преди ключовите мачове на зелените срещу Стяуа в плейофите за влизане в групите на Шампионска лига. Орлите са на гребена на вълната и мечтаят за пробив при най-силните отбори в света, а с еуфорията им се подиграват червени фенове.

Водещият фенклуб на ЦСКА „Сектор Г“ публикува съобщение, чрез което изказва своето мнение за проекта „Лудогорец“. Материалът е със заглавие „Една модерна идея без история и любов в нея“.


И гласи:

„Нашият любим клуб се изправи срещу новото „всяко чудо за три дни“. ЦСКА София мери сили на терена срещу многомилионната селекция на Лудогорец и дотам. Феновете, историята, идеята – това са нещата, които този отбор, десетките му фенове и също така десетките медии, които му осигуряват нечуван медиен комфорт, никога няма да усетят.

Нека се радват хората, няма лошо. Нека си мислят, че Лудогорец е национална кауза, нека побеждават и на терена, ако са по-добри, но един ден „чичко-паричко“ няма да налива парите с фуния и същите тези хора набързо ще забравят, че някога са подкрепяли Лудогорец. Сигурно пак ще дойде нов такъв и те ще станат от него.

За нас „Армеецо“ какво да кажем… преживяли сме толкова много с нашия любим клуб. В последните две десетилетия сме преодолели толкова много трапове, че не могат да се изброят на пръстите на двете ръце, а болката от различните кампании срещу нас вече дори не се усеща, просто защото ние носим дух, ние обичаме ЦСКА и ние никога не ще се предадем!“

Ощр от категория Футбол