Намери ни
To Top

Грандиозен скандал! Хитова чалга звезда се продаде на футболист за 3 хил. евро, вижте какви извращения правила певицата (брутални снимки 18+)

Грандиозен скандал разтресе футболните и фолк средите, след като брутален скайп чат излезе наяве между певицата Бриана и бившия национал Иво Иванов. Настоящият играч на „Берое“ изпраща на палавата брюнетка 3000 евро срещу три дни в компанията на чалга дивата, става ясно от скайп разговора им.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Вулгарни подмятания от типа на: „Искам го целия мокър, да ми свършиш в устата, да ми смажеш гърлото“ и „Искам надълбоко целия да влиза и да го ближа, ближа“, са само част от скандалния чат между Бриана и Иво Иванов, който си има сериозна приятелка. Разговорът бе публикува във в.


„ШОУ“.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Всичко тръгва от една „трагедия“ в началото на юли, сполетяла Бриана – певицата е останала без кола и цял ден плаче, защото не може да ходи пеш. В скайп тя се оплаква на футболиста, който й предлага да й прати 3000 евро за кола и да дойде с нея в София. „Мойта заминава на 7 юли и няма да я има три дни. Но за 3 бона трябва много да се постараеш, котенце“, обяснява ритнитопковецът.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

„Ще се постарая, няма проблем“, радва се Бриана, чиито сълзи бързо изсъхват след обещанието за банков превод.

Иванов пожелава и певицата да му прати няколко снимки на „дупето, циците и п*тето“, защото иска да свърши на момента. След като се щраква сама, Бриана послушно изпраща фотосите.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Ощр от категория Акценти