Намери ни
To Top

Голямата мечта на мъжете се сбъдна! Фолк дивата Мария най-накрая се снима по чисто голи гърди (ВИЖТЕ СНИМКАТА БЕЗ ЦЕНЗУРА 18+)

След последното провокативно фото на певицата Мария нищо не е същото. По сигнал на недоброжелатели във Фейсбук се наложи цензурирането на кадъра, който показва доста от тялото на изпълнителката, научи HotArena.

Снимката предизвика противоречиви мнения, някои от тях – твърде крайни, отричащи или одобряващи видяното. Но разбира се, верните фенове на Мария задържаха оригиналния вариант на фотоса и я подкрепиха, и за пореден път доказаха, че тя е една от най-харесваните певици у нас.


Снимката на Мария с „градската пижама“ е част от фотосесията на Георги Малев с изпълнителката към рекламен спот, представящ света на мебелите през погледа на „Lux4You”, който ще можем да гледаме от първия до последния ден в седмицата на модата в хотел „Маринела“.

Кадърът по нищо не отстъпва на кориците на списания като Vogue и други подобни световни модни издания и затова недоумяваме защо се наложи да бъде цензуран във Фейсбук.

1489690966-da-99

Ощр от категория Акценти