Намери ни
To Top

Радуканов: Разликата дойде от Иван Цветков

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов поздрави футболистите след победата над Славия с 4:0 и подчерта, че разликата в мача е дошла след влизането на Иван Цветков в игра през второто полувреме.

„През второто полувреме бяхме още по-агресивни. По-различното беше Иван Цветков. То се видя неговата класа.


Човек, който знае как да задържа топката, знае как да подаде. Той успокои отбора. Имаше голямо напрежение през първото полувреме. Не бяхме толкова ефективни в атака, въпреки че пак създадохме някое и друго положение. Поздравявам футболистите за победата, както и феновете и им благодаря за победата”, каза наставникът на „орлетата”.

„За хиляден път го повтарям – цел имаме поставена от господин Камбитов и си я следваме. Това ни е целта. Всичките другите са по желание.

Суда излезе за два месеца, Дани Младенов още не е възстановен, той е основен футболист. Имахме определено проблеми. Видя се през първата част, особено в офанзивен план. Ще трябва да ги решаваме в движение. Важното е, че всичките момчета, които влизат, се опитват, стараят се. Дават максимума от себе си, невинаги се получава, но така е във футбола”, каза още той.

„Справяме ме добре в защита, но защитата се определя от цялата постановка на отбора. Защитаваме целия отбор и атакуваме всички.

Ако преценим, че има нужда Цветков да започне, ще започне. Няма какво да го коментираме. Виждате какво спокойствие лъха от него, влиза и ги вдига на 100%. Радвам се, че той е тук и сплотява отбора”, добави Радуканов.

Ощр от категория Футбол