Намери ни
To Top

Лудогорец прави генерална репетиция за Копенхаген срещу Монтана

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще направи днес срещу Монтана последен тест на състава за първия 1/16-финал от Лига Европа срещу Копенхаген. Сблъсъкът с датчаните е отново на „Васил Левски“ в четвъртък от 20:00 часа.

Пред наставника има само една дилема относно стартовите 11. Тя е свързана с дясното крило.


Там фаворит е Мисиджан, но не е изключено да се появи и Джоди Лукоки. Новото попълнение Жоао Паоло, който изигра силни мачове по време на подготовката в Турция, ще остане на пейката. Резерва ще е и румънският нападател Клаудиу Кешерю за сметка на Джонатан Кафу, който ще води атаката.

Бразилецът пропусна някои от проверките, но Дерменджиев е решил да продължи да залага на него. Кафу не бе продаден през зимния трансферен прозорец и напролет ще трябва да вдига още нивото си. Ван-дерсон по лявото крило и Марселиньо зад нападателя са без алтернативи. Това важи и за двойката вътрешни халфове – капитана Светослав Дяков и мадагаскареца Абел Анисе.

На вратата ще започне Владислав Стоянов, а новото попълнение – бразилецът Ренан, ще остане на пейката. На десния бек Йордан Минев ще започне вместо Сисиньо. В центъра на отбраната ще са Моци и Паломино, а ляв бек ще е Натанаел.

На двубоя с Монтана ще има човек от щаба на старши треньора на Копенхаген Столе Солбакен. Той ще остане в София до първия мач на 16 февруари (четвъртък). Разградча-ни пък ще прекарат доста дълго време в столицата ни. След двубоя с датчаните на „Васил Левски“ Лудогорец ще гостува на Славия (19 февруари, неделя).
Вероятни състави:
Монтана (4-3-3): Чечич, Михов, Бамба, Яколич, Игуменович, Ивеля, Атанасов, Гаджев, Генов, Георгиев, Петков

Лудогорец (4-3-3): Стоянов, Сисиньо, Моци, Пластун, Минев, Дяков, Марселиньо, Анисе, Лукоки, Вандерсон, Кафу

Ощр от категория Футбол