Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/01/x1003480_500657340019345_1812506595_n.jpg.pagespeed.ic_.z0poQEVIoE.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чисто голи снимки на гаджето на Лъчезар Балтанов разтърсиха интернет! Вижте скандалните фотоси, гледката е поразяваща (18+) – Sportove
Намери ни
To Top

Чисто голи снимки на гаджето на Лъчезар Балтанов разтърсиха интернет! Вижте скандалните фотоси, гледката е поразяваща (18+)

Нека, нека да е лято и да не свършва, за да не спираме да получаваме горещи снимки като тази.

Читател на HotArena.net ни изпрати папарашко фото на футболиста Лъчезар Балтанов и неговата приятелка Ангелинка от Биг Брадър 4.

На снимката ромската красавица се пече само по монокини на първия ред на плажа.


До нея Балтанов й строи замъци… само че от пясък. По думите на нашия папарак Ангелнка през цялото време е чупела стойки и правела фасони.

Ето какво ни разказа читателят.

„Наскоро бях на плаж и до нас имаше симпатични на външен вид момче и момиче. Съпругът ми е фен на футбола и позна момчето – каза, че е футболист на „Левски”.

После аз се загледах в приятелката му и тя се оказа онова циганче от Пловдив, което участваше в Big Brother. Оттам започна целият цирк. Момичето се печеше по цици, което не е ненормално, ако не се държеше като разглезена тийнейджърка.

Само мрънкаше нещо на момчето, а то обикаляше около нея и се чудеше как да й угоди на капризите. Накрая от скука му омръзна и започна да си прави пясъчен замък, а тя пак не беше доволна. Щракнах този момент и ми се стори интересно да се види това момиче как изглежда отстрани”, пише читателката на HotArena.net.

Ангелинка обича да си прави плажни снимки, припомняме, че миналата година красавицата публикува своя еротична сесия във Фейсбук по бански.

1 2 3 Stupid Girl

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558