Намери ни
To Top

Чисто голи снимки на гаджето на Лъчезар Балтанов разтърсиха интернет! Вижте скандалните фотоси, гледката е поразяваща (18+)

Нека, нека да е лято и да не свършва, за да не спираме да получаваме горещи снимки като тази.

Читател на HotArena.net ни изпрати папарашко фото на футболиста Лъчезар Балтанов и неговата приятелка Ангелинка от Биг Брадър 4.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ, КОИТО СА ЗА АУДИТОРИЯ 18+!

На снимката ромската красавица се пече само по монокини на първия ред на плажа.


До нея Балтанов й строи замъци… само че от пясък. По думите на нашия папарак Ангелнка през цялото време е чупела стойки и правела фасони.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ, КОИТО СА ЗА АУДИТОРИЯ 18+!

Ето какво ни разказа читателят.

„Наскоро бях на плаж и до нас имаше симпатични на външен вид момче и момиче. Съпругът ми е фен на футбола и позна момчето – каза, че е футболист на „Левски”.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ, КОИТО СА ЗА АУДИТОРИЯ 18+!

После аз се загледах в приятелката му и тя се оказа онова циганче от Пловдив, което участваше в Big Brother. Оттам започна целият цирк. Момичето се печеше по цици, което не е ненормално, ако не се държеше като разглезена тийнейджърка.

Само мрънкаше нещо на момчето, а то обикаляше около нея и се чудеше как да й угоди на капризите. Накрая от скука му омръзна и започна да си прави пясъчен замък, а тя пак не беше доволна. Щракнах този момент и ми се стори интересно да се види това момиче как изглежда отстрани”, пише читателката на HotArena.net.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ, КОИТО СА ЗА АУДИТОРИЯ 18+!

Ангелинка обича да си прави плажни снимки, припомняме, че миналата година красавицата публикува своя еротична сесия във Фейсбук по бански.

Ощр от категория Акценти