Намери ни
To Top

Морган: Ще забравим опасенията от изпадане само с добри резултати

Лестър Сити трябва да направи серия от добри мачове, за да остави зад себе си опасенията от изпадане от елита на английското първенство по футбол, заяви капитанът на отбора Уес Морган. В последните си два мача шампионите победиха Уест Хем с 1:0 и завършиха наравно 0:0 срещу Мидълзбро, което ги изкачи до 15-о място в класирането.

„Очевидно е, че се раздаваме във всеки мач и опитваме да не допускаме голове, но напоследък нещата не се развиваха според плановете ни. Усещам обаче промяна в последните седмици.


От мачовете с Мидълзбро и Уест Хам излязохме с чиста мрежа и това е знак, че контролираме играта. Надявам се да задържим тази форма и да се изкачваме в класирането, защото при няколко добри резултата всички забравят разговорите за изпадане. Движим се по правилния път“, каза капитанът на „лисиците“.

„С Каспер Шмайхел зад гърба ни ние знаем, че имаме много добър вратар, който е с голям принос към добрите резултати. Той ни направлява отлично и винаги се старае да ни държи на правилните позиции“, добави той.

Ощр от категория Футбол