Намери ни
To Top

Лудогорец замина за Париж, Петричев си пожела чудо на Никулден

Лудогорец замина за Париж от летището във Варна във видимо добро настроение и без кадрови проблеми. Треньорът Георги Дерменджиев ще може да разчита и на звездата Джонатан Кафу, който напусна накуцвайки след мача с Левски (2:1), но е готов. Очаква се Марселиньо също да се върне в играта, след като пропусна нулевото реми с Базел.

Треньорът Дерменджиев каза, че Лудогорец няма да изневери на стила си и ще опита да се възползва от своите шансове.


„Вие знаете, че футболът е феномен и никога не е предсказуем. Ние знаем, че ще играем срещу един изключително добър съперник, но мислим да се възползваме от нашите шансове, така че нашият стил няма да бъде нарушен. Нека да изчакаме, утре са и двата мача. Ние сме зависими и от нашия мач, зависими сме и от мача Базел – Арсенал”, каза Дерменджиев на заминаване от Варна.

Изпълнителният директор Ангел Петричев си пожела едно чудо на Никулден.

„Искам поредния луд мач на Лудогорец. Винаги когато са се случвали хубави неща е било след драматични мачове. Нека да направим един драматичен мач. Коледа наближава. Понякога на Коледа стават чудеса. Дай Боже да имаме късмет и на Никулден да се случи нещо, което е положително не само за Лудогорец, но и за всички българи, които покрепят и обичат Лудогорец”.

Плеймейкърът Марселиньо каза, че не е лудост да се мисли за точка или три на „Парк де Пренс”.

„Трябва много внимателно, да няма агресия както беше срещу Арсенал в Лондон. Ще направим голям мач, ще видим какво можем да направим там. Ние не излизаме на терена за загуби. Винаги мислим за нещо повече, имаме отбор за това. Ако може точка или три… това не е лудост. Би било супер да вземем нещо”.

Ощр от категория Шампионска лига