Намери ни
To Top

Гунчев: Показахме, че с Миньор шега не бива

В седмия кръг на Суперлигата при мъжете Миньор (Перник) направи голямата изненада, като надигра Левски София с 3:2 гейма, в гостуването си в Горна Малина. С това перничани записаха трета победа в шампионата, като с четири загуби и 9 точки се изкачиха на седмо място във временното класиране. Треньорът на Миньор Стоян Гунчев заяви, че отборът му вече придобива сериозен облик, а ето како каза още той за BGvolleyball.com след успеха:

„Много съм доволен от победата над Левски.


Стана хубав и емоционален мач. Играхме на приливи и отливи, но в решителните моменти показахме устойчивост. Бориха се момчетата и това ме радва. С елементи надиграхме сините. Променихме сервиса ни, а от там падна посрещането на съперника.

Левски – Миньор (Перник) 2:3+39

„Може би манталитетът на лидер изигра лоша шега на Левски. Излязоха като шампиони, може би ни подцениха. Но ние показахме, че с нас шега не бива. Започнахме да придобиваме облик. Това е основното, за да имаме успехи в бъдеще. Съперниците вече ще се съобразяват с нас, а ние ще гоним нови победи“.

Левски – Миньор (Перник) 2:3

Сега обаче забравяме този мач, защото предстои нова среща след два дни. Обикновено след силен мач следва спад и от това най-се страхувам. Играем с Нефтохимик 201 (Бургас) в следващия междинен кръг, във вторник и трябва много добре да се подготвим за него. Надявам се да задържим това добро темпо и ще се борим за победа“.

Ощр от категория Волейбол