Намери ни
To Top

Мойс се надява, че младите футболисти ще спасят Съндърланд

Мениджърът на Съндърланд Дейвид Мойс се надява, че тимът му може да се спаси от изпадане благодарение на младите играчи в отбора, на които дава шанс за изяви. От началото на сезона бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и Евертън даде използва 10 футболисти под 23 години, в това число защитниците Пади Макнеър, Доналд Лав и Джейсън Денайер, както и халфовете Дидие Нгог и Аднан Янузай.

„Където и да съм работил, винаги много съм държал на младите играчи от академията. Иска ми се и в Съндърланд да бъде така.


Нека младите играчи мислят по следния начин: „Ако отида в Съндърланд, мениджърът вероятно ще разчита на мен. Може би това е по-добре за мен, отколкото да отида в някой голям отбор и да седя резерва“, заяви Мойс.

„Това е мотивацията, която трябва да показваме както на родителите на младите футболисти, така и на самите тях, за да може те да дойдат в Съндърланд“, каза още шотландецът.

Съндърланд се намира на дъното във Висшата лига, а в събота на тимът му предстои много важен мач с прях съперник за оставане в елита – тима на Хъл Сити.

Ощр от категория Футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024