Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/fetel.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ФИА простиха на Фетел за ругатните по радиото – Sportove
Намери ни
To Top

ФИА простиха на Фетел за ругатните по радиото

ФИА обяви, че няма да започне никакви наказателни действие спрямо Себастиан Фетел и ругатните, които отправи по адрес на състезателния директор Чарли Уайтинг, и извинението на пилота е прието.

Поводът Фетел да започне да псува на състезанието за Гран При на Мексико дойде след грубите действия на Макс Верстапен, защитаващ третото си място в последните обиколки, и отказа на младока да го даде на Фетел след като това му бе поръчано и по радиото.

След края на състезанието Верстапен беше наказан и купата за третото място бе дадена на Фетел, но след разследване пилотът на Ферари също получи наказание, а Рикардо излезе печелившият от ситуацията. Себастиан се извини на Уайтинг, призна пред медиите, че „това не е било правилното нещо, което да каже“ и по-късно изпрати официални извинителни писма до Уайтинг и президента на ФИА Жан Тод.


Асоциацията предупреди Фетел, че при бъдещи подобни ситуации той ще получи наказание.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558