Намери ни
To Top

Никол Станкулова шашна всички! Показа огромен бюст, вижте го! Силикон ли е това? (снимка)

Никол Станкулова радва гаджето си Теодор – син на банкера Цеко Минев, с нов бюст. Красивата синоптичка показа пищно и доста поналято деколте под разголената си рокля.

Макар че винаги е отричала да има нещо изкуствено по себе си, сега от километри си личат циците, които гонят размерите на тези на най-пищните фолкаджийки. Мъжката част от феновете й останаха очаровани от дълбокото деколте, което разкриваше хубава гледка към новите ц*ци на Никол.


„Огромни са! Изглежда много добре, тя и преди това си беше красавица, но плоска, а сега е идеална – висока, дългокрака, с хубаво тяло и с прелестен бюст“, точат лиги по Станкулова загорели мъже. Според други е възможно брюнетката да е със сутиен с подплънки, благодарение на който гърдите й изглеждат като силиконови, пише ежедневник, цитиран от ПИК.

„Сега има много скъпи сутиени, които много добре оформят деколтето и то изглежда пищно, но когато жената се съблече, гледката е съвсем различна и мъжете се разочароват“, смятат по-запознати с женските трикове и номера за апетитни ц*ци. Ако е сутиен, искаме марката, производителя и мястото, откъдето можем да си го купим, ревнаха във форумите плоског*рди девойки. Едва ли обаче има такъв сутиен, който може да доведе до този ефект, освен ако не е корсет, казаха познавачки. Но кой пък в наши дни ходи с корсет? Остава само вариантът силикон, но в умерени количества, за да не заприлича на дойна к*ава.

снимка

Ощр от категория Любимец 13