Намери ни
To Top

Всеки българин ще настръхне! След драмата вчера, вижте какво стори Казийски на Нгапет (видео)

Няма българин, който да не настръхне като види какво стори Матей Казийски със звездата на Франция Ервин Нгапет. Миналата вечер посрещачът на петлите триумфира в „Арена Армеец“, но не така стояха нещата по-рано през сезона срещу Императора. Ето и какво се случи.

Първи мач от финалната серия на шампионата в Италия.


2:0 за тима на Нгапет и 26:26 в третия гейм. Сервис с всичка сила на Ервин и много слабо посрещане за Тренто. След това обаче топката достига до зона 4, а там от невъзможна позиция Матей Казийски забива феноменална точка. Секунди по-късно Императора е на сервис и праща кълбото с всичка сила именно в звездата на другия тим Нгапет 28:26. Всичко това води до пълен обрат на Тренто срещу Модена и последвало спечелване на серията с 3:1 победи.

Жалко е, че Казийски не е в националния ни тим и ако има дори най-малката възможност за връщането му – още не е късно Матей е феномен и може да даде на Родината много за в бъдеще.

Ервин Нгапет записва отличен сезон с Франция и се радва на триумф след триумф, но ще запомни годината и с тоталната доминация на Матей Казийски на клубно равнище в Италия.

След драмата вчера е хубаво да се изгледа това видео, за да знаем какъв играч изпусна България.

Ощр от категория Волейбол