Намери ни
To Top

Левски отново гледа към Карагерен

Младата звезда на „Локомотив“ (Пд) Бирсент Карагарен отново попадна в полезрението на „Левски“.

22-годишното крило се представя добре от началото на сезона, въпреки че невинаги започва като титуляр най-вече заради нововъведеното правило в стартовия състав на всеки отбор да има по един футболист до 21 години.

Именно Карагарен донесе и победата на „черно-белите“ срещу „сините“ с 1:0 на 23 август на Лаута. По наша информация отговорни фактори от Герена са започнали да се интересуват и да разпитват подробно за футболното развитие на таланта от Асеновград.


На този етап не е ясно дали този интерес от столичния клуб е продиктуван по заръка на треньора Стойчо Стоев.

Трансферният прозорец в България затвори съвсем скоро – на 15 август. Очаква се „сините“ да продължат да следят Бирсент поне до зимата. Той има договор с „Локо“ (Пд) до лятото на 2016 г. Не е тайна, че в България освен „Лудогорец“ в момента други клубове не купуват футболисти, затова от „Левски“ много трудно евентуално ще могат да си позволят да купят звездата на „черно-белите“.

Иначе младокът попадна в полезрението на столичани още през миналия сезон, когато талантът му изгря на футболния ни небосклон. През това лято обаче не се стигна до оферта към него. Според запознати „сините“, а и другите клубове, за които Карагарен представлява интерес, не бързат да отправят оферта за него, тъй като изчакват да усъвършенства докрай безспорните си футболни качества, научи „7 дни спорт“.

Ощр от категория Тема на деня