Намери ни
To Top

Пирин не е помирисвал точка на Герена от 26 години

Левски приема Пирин (Благоевград) в среща от седми кръг на българската „А“ група. Срещата на стадион „Георги Аспарухов“ е днес от 20:00 часа. Столичният тим се намира на 6-о място в класирането с актив от 8 точки, докато Пирин е последен с 1 спечелена точка. Гостите от Благоевград нямат спечелена точка на „Герена“ от 26 години, но сега са се заканили на съперника.


Двубоят на „Герена“ може да се окаже последен за Неделчо Матушев начело на Пирин, а очакванията са той да бъде наследен от Велислав Вуцов в паузата на шампионата заради мачовете на националния отбор.

Треньорът на Левски Стойчо Стоев няма кадрови проблеми освен трайно контузения Александър Александров. Очаква се Денис Махмудов отново да бъде оставен резерва за сметка на Борислав Цонев. Така зад централния нападател Атанас Курдов ще се освободи място на Мигел Бедоя.

Любопитното е, че Пирин победи Левски с 2:0 в последната контрола преди началото на сезона. Тогава голове за тима от Благоевград отбелязаха Мартин Тошев и Антонио Хаджииванов.

Ощр от категория Анализ