Намери ни
To Top

Петър Жеков насмете националите

Избраниците на Ивайло Петев за жизненоважните за българския футбол мачове с Норвегия и Италия предизвикаха много коментари. Ето какъв бе коментарът на вечния голмайстор на ЦСКА Петър Жеков:

„Как да коментирам извиканите за мачовете с Норвегия и Италия? Да ви кажа честно повечето от тези момчета изобщо не ги познавам. Селекционерът си носи кръста за тях. Тези мачове са най-важните за националния тим в последните 10 години и трябва задължително да се представим добре“, коментира легендата на ЦСКА пред „Меридиан мач“.

„Изглежда ми малко несериозно тараните ни да идват от Южна Корея (б.р. – Илиян Мицански) и Албания (б.р. – Венцислав Христов). Но може би техните първенства са по-силни от нашето и заради това Петев ги вика , продължи Жеков.

„Алекс Колев? Надявам се селекционерът да го е гледал на живо няколко пъти и заради това да го вика. Но не е изключено някой да му го е препоръчал. Нали знаете как е – мениджъри, хора на този, хора на онзи. Дано Петев е харесал Колев сам. Лошото е, че в тима няма млади момчета. Чудя се къде треньорът видя Неделев и Сашо Тонев, но той си знае. Според мен Владимир Гаджев, дори и без отбор от 3 месеца щеше да свърши повече работа от някои от повиканите халфове, защото така или иначе е по-класен от тях“, завърши великият голмайстор, според който шансовете ни за успех в предстоящите двубои са 50%.

Ощр от категория Тема на деня