Намери ни
To Top

Кирил Домусчиев изненадва с търпението си след еврорезила

Кирил Домусчиев прояви непривично за него търпение. Босът на Лудогорец никога досега не е давал такъв кредит на доверие на своите подопечни.

Тимът от Разград разпространи официална позиция след срамното отпадане още във втория квалификационен кръг на Шампионската лига от Милсами (Молдова), като отрече тезата на изпълнителния директор Ангел Петричев, който намекна за смяна на треньора Бруно Рибейро.

Наставникът е човек на честта и действително е подал своята оставка след европровала, но Кирил Домусчиев е решил да му гласува доверие и не я е приел.


Бруно Рибейро запазва поста си, като обяснението е, че са направени грешки още преди неговото назначение.

Ето обръщението на Лудогорец:

Лудогорци,

Любимият Ни тим отпадна от европейските клубни турнири. Отпадна още във Втория предварителен кръг, което е неприемливо за всички нас, тъй като представянето не отговаря на амбициите и инвестициите в класни играчи, и условия за работа в Клуба. За ръководството, треньорския щаб и футболистите на Лудогорец това е срамно петно, което може да бъде измито само с добро представяне на отбора в първенството и успешно завръщане в евротурнирите следващия сезон.

На всички вас, които сте разочаровани, поднасяме своите най-искрени извинения и ви обещаваме, че ще направим всичко по силите си, за да върнем доверието ви.

Ръководството на Клуба заявява категорично доверието си във футболистите и треньорския екип, начело с Бруно Рибейро. След направените анализи бяха отчетени грешки още преди назначаването на Рибейро. Новият наставник проведе изключително кратка подготовка по предварителен план, който беше в ход. Отсъствието на националните състезатели, закъснялото пристигане на новите попълнения и много други фактори доведоха до поражението от Милсами.

Отчитайки тези грешки ръководството на отбора подаде оставка късно снощи. След направен обстоен анализ днес, собствениците на отбора отхвърлиха оставката и бяха начертани целите и действията през следващите месеци.

През настоящия сезон ПФК Лудогорец ще защитава шампионската си титла и ще гради боеспособен отбор, който да се върне конкурентен в европейските клубни турнири.

Лудогорец никога не се предава и рано или късно винаги постига целите си.

Ощр от категория Акценти