Намери ни
To Top

Бомбата ще гръмне! Левски със супертрансфер, сините получават цели 2 милиона за правата на…

Бомбата ще гръмне! Левски ще направи супертрансфер, който да позволи на сините, да закърпят дупките в бюджета. Цели 2 милиона се очаква да влязат в касата на гранда това лято.

По информация на „Тема спорт“ скаути на Лацио са дошли на „Герена“, за да наблюдават мача между Левски и Лудогорец. Сините отстраниха след победа с 1:0 зелените, а интерес за италианския гранд представлява младата надежда Краев.


17-годишният юноша Божидар Краев е сочен като един от най-големите таланти в Европа за възрастта си, а за римляните не е проблем да извадят исканата от Левски сума. Визира се, че родният гранд желае 2 милиона лева за правата на Божидар.

Което звучи като добра инвестиция за всеки сериозен западен тим. 1 милион евро за подписа на 17-годишен огромен талант си заслужава. Сделката пък ще помогне за заздравяване бюджета на Левски. Визира се, че Стойчо Стоев държи атаката на тима да се гради около двамата испанци – Аниете и Бедоя и таран лично избран от старшията през лятото.

Ако Лацио не купи Краев, то не е изключено друг западен тим да извади 2 милиона лева за Божидар. Самият трансфер пък ще е позитивен за българския футбол, защото една от големите наши млади перли ще има шанс да се шлифова в чужбина, където условия почти винаги са в пъти по-добри от тези в България.

Ощр от категория Трансфери