Намери ни
To Top

Луис Суарес: В Ливърпул ме подлагаха на…

Звездата на националния отбор на Уругвай Луис Суарес разкри как се чувства месеци след като смени Ливърпул с Барселона. Голмайсторът на Премиър Лийг за миналия сезон разкрива, че на „Анфийлд“ му е било мъчно, тъй като бил подложен на огромен натиск относно головете. Суарес намекна, че всички очаквали „да носи на гърба си“ отбора, а като част от „тризъбеца“ на Барса вече чувствал облекчение.

„В Ливърпул имаше голям натиск върху мен по отношение на головете.


Но с Лионел Меси и Неймар е различно. Това ми позволи да стана по-отборен играч и аз се надявам, че това е забележимо. Уважавам Барселона, защото този клуб не променя своята философия. Имам много добри отношения с Меси. На терена той, разбира се, е неподражаем. Ние и двамата сме от Южна Америка и в нещо сме сходни, дори и в кулинарните предпочитания. Ние гледаме на него като на най-велик футболист, но в същото време той остава скромно момче“.

Все пак Канибала заяви, че мърсисайдци винаги ще бъдат в сърцето му –  „Ливърпул винаги ще има специлано място в сърцето ми и винаги ще поддържам отбора. началото на сезона не беше обнадеждаващо, но остават още много мачове. Най-важното ще е клубът да се класира за Шампионската лига. Този турнир е важен за феновете и мястото на Ливърпул е там, сред най-добрите“, сподели Суарес. „Футболистите уважават Брендън Роджърс, а и той има доверие на всеки от тях. Сигурен съм, че под негово ръководсвто Ливърпул ще тръгне нагоре. Няма по-подходящ за тази работа от Роджърс“, категоричен е Суарес.

 

Ощр от категория Трансфери