Намери ни
To Top

Стойчо Младенов даде зелена светлина! Ето коя звезда напуска ЦСКА

Един от асовете на ЦСКА ще напусне гранда тази зима, а треньорът на червените Стойчо Младенов одобрява раздялата с играча. Ето какви са последните информации около лагера на водачите в първенството.

Централният защитник на ЦСКА Апостол Попов е готов да се завърне в редиците на Ботев Пловдив, където преди години изгря звездата му. Източници на „PlovdivDerby“ твърдят, че от „Армията“ вече са разписали на Апата бележка и той е свободен да си търси нов отбор.


Според запознати новият тим на 32-годишния бранител може да се окаже именно Ботев. На Коматево обаче изчакват да мине Общото събрание на Борда на директорите на 29 декември, когато ще се решават много належащи за клуба въпроси. Чак след него евентуално могат да започнат преговори между играча и ръководителите на канарчетата.

Апата взима една от най-големите заплати в ЦСКА, а на поста му има огромна конкуренция. Предпочитана централна двойка е Илиев – Тунчев, двамата са доказани шампиони и бойци, а Василев измести Попов като вариант за десен бек, така Апостол ще бъде освободен от гранда.

Ощр от категория Трансфери