Намери ни
To Top

Бъдещият отбор на Марко Ройс, изглежда, вече е ясен!

Бъдещият клуб на Футболист №1 на Бундеслигата за сезон 2013/2014 г. Марко Ройс сякаш вече е ясен. Русокосият нападател почти сигурно ще премине в испанския гранд Реал (М), а поредия намек за трансфера направи бившият треньор на другия от двата сериозни фаворита за подписа му Байерн (М) – Юп Хайнкес.

„Бих препоръчал на Марко Ройс да премине в Реал (Мадрид).


Байерн разполага с четирима-петима офанзивни футболисти от световна класа. Къде ще бъде използван Марко? Ако той наистина има клауза за откупуване за 25 милиона евро, тогава говорим за сума, за която всеки топ-отбор трябва да се пробва“, сподели Хайнкес пред телевизия „Скай“.

Имайки се предвид факта, че Хайкенс надали би тръгнал да прави мръсно на отбора, с който написа история, вероятно думите на шефовете на Байерн, че към този момент клубът не се интересува от Ройс, са истина. Така претенденти за подписа му остават Реал (М), Манчестър Сити и Арсенал. Както днес Ви писахме, Сити се е насочил към Марио Манджукич, а ако трябва да избира между другите 2 отбора, надали Ройс би отишъл в клуб, който дори не е сигурен за евротуринрите.

Ощр от категория Трансфери