Намери ни
To Top

Челси няма спирка! Подписва с един от най-добрите в света за цели…

Челси ще осъществи истински удар още преди Нова година. Сините ще си осигурят услугите на един от най-добрите футболисти в света в дългосрочен план. Контрактът ще е за цели 5 години.

Лондончани нямат намерение да изпуснат соченият за най-класен играч във Висшата лига от редица специалисти – Еден Азар.


Ръководството на Челси ще предложи нов 5-годишен договор на голямата си звезда Азар, в опит да задържи белгийския национал на „Стамфорд Бридж“. Офанзивният футболист на сините е считан за един от най-добрите играчи в света, като се говори, че през лятото Реал Мадрид и ПСЖ ще се опитат да го привлекат в редиците си.

Челси обаче ще отреже мераците на евентуални купувачи, като предложи нов, изключително изгоден договор на Азар. Заплатата на 23-годишния играч ще бъде увеличена на 200 хиляди паунда на седмица, което ще го направи най-скъпоплатения футболист на „Стамфорд Бридж“. Според медиите на Острова Еден Азар ще подпише новия контракт още преди Нова година.

Сините в момента са под пара и са главен фаворит за титлата във ВЛ, а дългосрочен контракт с Азар ще потвърди, че отборът е в отлична възходяща линия по всички компоненти.

Ощр от категория Тема на деня