Намери ни
To Top

Ивайло Петев си постави грандиозна цел, изглеждаща по-трудна дори от класиране за Евро 2016

Новият селекционер на нациналния ни тим Ивайло Петев си постави грандиозна цел, която предшественикът му Любо Пенев не успя да превърне в реалност. Бившият наставник на Лудогорец май се е захванал с нещо по-трудно от това да класира „лъвовете“ на третото място в нашата група за Евро 2016, а именно – да върне в тима Димитър Бербатов.

Както вероятно сте прочели, Любо Пенев заяви след освобождаването си, че Берба бил готов да се върне още по негово време, ала заради „някои хора в БФС“ се разкандардисал.

„Бербатов? Може би ще търся да се срещна с него.


Какво ще стане, ще видим. Да, имам амбиция да се срещна с него и да поговорим“, заяви Петев.

„Първото нещо е да се срещна с всички играчи. Всеки, който има нужните качества и се намира в добро състояние, ще участва в националния отбор. Ще направя каквото мога, за да се запозная с всички. Всичко зависи от тях. Който се представи на ниво, ще може да носи националната фланелка. Нямам притеснения или страх. Всички знаем какво е класирането, въпросът е с общи усилия да се измъкнем от трудната ситуация. До момента не съм бил подлаган на натиск, където и да съм работил. Решенията си ги взимам и моят екип, затова поемам цялата отговорност“, бе категоричен специалистът с прякор Кмета.

 

Ощр от категория Тема на деня