Намери ни
To Top

Цяла България трябва да чуе! Бунт в Левски, причината е Херо…

Цяла България трябва да разбере какво се случва в Левски. Според последните информации в гранда има нечуван бунт, а причината е повече от скандална. Част от разглезените звезди на колоса не искат да тренират под ръководството на Димитър Димитров. Херо е известен с желязната си дисциплина, а това не се нрави на някои от сегашните титуляри на сините.


Това само е потвърждение на тезата, че за да тръгне напред Левски, ще трябва да се даде пълен картбланш на Димитров и да се подмени огромна част от стартовия състав на сините. Ето и какво гласи самата информация.

Футболистите на Левски излязоха във ваканция, но това не значи, че на „Герена“ е тихо и спокойно, съобщава „7 дни спорт“.

Точно тази седмица може да се определи като съдбоносна за синия клуб. Георги Иванов и Димитър Димитров ще седнат на масата за преговори, а освен това ще има общо събрание, на което официално феновете ще влязат в управлението на Левски.

„7 дни спорт“ разбра, че в съблекалнята на „Герена“ не искат нов треньор. Футболистите са обединени около мнението, че Георги Иванов е човекът, който трябва да води Левски. В сините редици често се обсъждала темата „Херо“ и повечето играчи се обединили около тезата, че не желаят бургазлията. Дори някои от по-близките до Георги Иванов футболисти са му обяснили, че те и колегите им не са много съгласни Димитров да ги води и приятелски са поискали нападателят да си остане. Доводите им били, че Димитров се отнася лошо с играчите и често псува по време на мачове.

Някои от сегашните състезатели в „синьо“ са играли под ръководството на бургазлията и знаят добре отношението му към своите. Положението при левскарите не е цветущо и нова доза напрежение няма да е добре дошла за никой. Мястото им в първата шестица все още е под сериозна въпросителна и това допълнително нажежава обстановката на „Герена“.

Освен че играчите не искат Димитър Димитров, Георги Иванов също все повече се замисля дали Херо трябва да застане начело. Иванов не е доволен от това, че при първите разговори с бургазлията, той е казал, че сегашните футболисти не стават за Левски. Като изключим загубата от Славия, сините вдигнаха нивото, като дори испанците и Прохазка събраха погледите на редица чуждестранни тимове.

Общо взето, преценката на Димитров не се е харесала на силния човек на „Герена“. След всичко това няма да е изненада новият треньор на Левски да се казва Георги Иванов. Все пак двамата специалисти ще се видят и, както се казва, на четири очи ще изяснят всичко.

Ощр от категория Анализ