Намери ни
To Top

Супер оферта за победа на Ливърпул над Лудогорец! Вижте коефициента

Лудогорец и Ливърпул все още имат шанс да се класират за 1/8 финалите, като завършат втори в групата си в ШЛ, или поне ще се борят за третото място, което дава право за участие в Лига Европа. Двата отбора са с равен брой точки, като изостават от втория, Базел, с 3 точки.

Лудогорец – Ливърпул 21:45, Сряда:

Лудогорец до момента в групите има изиграни 4 мача, като отбора е записал 3 загуби и 1 победа. Това е третия домакински мач на тима, като предишните два загуби от Реал Мадрид, в последните минути, с 1-2 и победи Базел с 1-0.


В първенството орлите не са чак толкова убедителни, след като заемат 2ро място и са на 5 точки от първия.

Ливърпул също има 3 загуби и 1 победа в 4 мача, като отбора вкарва трудно голове, след като до момента има само 2 на сметката си. В първенството, отбора прави един от най-слабите си сезони, като е във втората половина на таблицата, а в последния мач, загуби като гост с 3-1 от предпоследните, Кристъл Палас.

До момента двата отбора са се срещали 1 път, като Ливърпул спечели домакинския си мач, като това стана с гол след 90тата минута от дузпа. Очаква се отново труден мач за мърсисайдси, като българите не веднъж изявиха претенциите си за класиране, след победата над Базел.

Bultip Прогноза:

Лудогорец до момента е на 4-то място, с актив от 3 точки, след победата над Базел с 1-0. Ливърпул е на предпоследно място, като спечели само първия мач с Лудогорец и то в последните минути на двубоя. Мърсисайдци ще се опитат да се реваншират пред феновете си, след като се намират в серия от 4 поредни загуби. Отборът има шансове за класиране, като в следващия мач е домакин на Базел.

Ливърпул да победи: 5,00 коефициент ако го играете в Betfair с нов акаунт !

Ощр от категория Футбол