Намери ни
To Top

Дерменджиев се изгаври с Ливърпул…без да го осъзнава

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев демонстрира уважение към Ливърпул и европейско поведение по време на брифинга си преди утрешния мач с червените от Шампионската лига.

Въпреки това обаче, специалистът, без да иска, се изгаври със славния мърсисайдски клуб.

„В Англия беше първи мач и още не бяхме познати на никой от групата. Сега ситуацията е различна, Брайън Роджърс ни познава добре и ще направи всичко, за да ни победи“, обясни Дерменджиев.


„Убеден съм, че Брайън Роджърс ще избере най-доброто, с което разполага в състава си. Ще играем свободно, но ще направим всичко по силите си, за да победим“, каза наставникът на орлите.

„Вярвам, че основният проблем на Ливърпул, е от психологически аспект. И Брайън, и аз наблюдаваме всички мачове и забелязваме какво точно мъчи футболистите. Но, пак казвам, в техния отбор има много класни играчи, които могат с едно отиграване да решат всеки мач“, каза още Георги Дерменджиев.

Без да го иска или осъзнава, българският специалист обърка името на мениджъра на Ливърпул. Мърсисайдци все още са водени от Брендън Роджърс, но ако паднат в София, това най-вероятно ще се промени.

Ощр от категория Шампионска лига