Намери ни
To Top

Звезда от „А“ група пожелана от Ман Юнайтед?!

Главният акционер и идеолог на ЦСКА Александър Томов направи интересно разкритие след дербито с Лудогорец на „Българска армия“, завършило 1:1. Червеният бос разкри, че на стадиона е имало съгледвачи на 19 клуба, включително на Порто, Ливърпул и… Манчестър Юнайтед! И ако присъствието на хора от първите два тима би било обяснимо – Порто следеше Райс МБоли, а британците ще спорят след дни с орлите, то присъствието на човека, пратен от Луис ван Гаал буди, наистина буди интерес. Не се знае дали червеният дявол е дошъл за звезда/и на ЦСКА и/ли Лудогорец.
Освен това на срещата бил и министърът на спорта Красен Кралев, който бил първият от много време, стъпил на „Армията“.

„Синдромът „Лудогорец“ вече е преодолян. България вече няма само един водещ отбор. Този мач показа, че ЦСКА по нищо не отстъпва на най-успешния отбор в последните години – Лудогорец. Основният ми извод е, че царството на Лудогорец вече не съществува.
Недоволни сме от равенството, но не се сърдя на момчетата, защото те играха мъжки. Видя се, че не сме по-слаб отбор от Лудогорец. Имаме стратегия, водим с 5 точки и ще се борим за титлата.
Съдията едва удържа мача, можеше да го изпусне, но не искам да коментирам, нека специалистите да се произнесат. Не беше приятно, че отново съдийското присъствие беше прекалено активно. Мачът беше много напрегнат, много твърд. Благодаря на феновете. С такива фенове се стига далеч.
Ще продължим селекционните решения, днес имаше 19 агенти на стадиона – от Ман Юнайтед, от Ливърпул, от Порто, от Полша. Днес на мача беше министърът на спорта Красен Кралев и му благодаря, защото той е първият министър, който идва на мач от дълго време. Ако получим базите, ще направим един от най-модерните стадиони и модерна база на Панчарев“, завърши силният човек на „Българска армия“.

Ощр от категория Трансфери