Намери ни
To Top

Емоции на официалното теглене преди MAX FIGHT 44

Християн Корунчев не пропусна да налети на опонента си молдовеца Денис Квасницкий по време на официалното теглене преди ден преди гала вечерта Max Fight 44, която ще се проведе в Свети Влас на 2 август. Двукратният световен и европейски шампион по муай тай и балкански шампион в К1 е известен с емоционалното си поведение. Искрите между двамата гарантираха интересна развръзка утре на ринга и предизвикаха емоции и сред зрителите на официалното теглене. „Кантарът“ се проведе в клуб “La Cubanita En El Mar“ край морето.


С усмивки на лицата си и привидно спокойствие запазиха Мариян Димитров и опонента му Владислав Щепанский. Мачът между двамата е последен тест в категория до 77кг за старозагорския тежкоатлет, за който предстои участие в световната верига „Белатор“.

Непоколебимият поглед на бойци като Александър Петров и Деян Топалски също дадоха заявка за сигурен висок адреналин на Гала вечерта от популярната верига. Max Fight 44 по традиция се провежда на всеки 2 август в амфитеатър Арена край луксозното пристанище „Марина Диневи“ утре ще предистави на феновете 10 срещи, три от които ще бъдат битка за шампионски пояс.

Ето пълната файт карта:
63,5 кг – К1 – Михаил Головенко – Николае Пируцкий 3х3
68,200 – бокс – Борислав Велев – Радослав Митев 6х3
93кг – ММА – Ярослав Полищук – Мирослав Милков 3х5
82, 500 кг – К1– Денис Квасницкий  – Хриситян Корунчев 3х3
72,500кг – К1 – Сергей Палюга – Атанас Божилов 3х3
84кг – МАХ 1 – Николае Гарбуз – Александър Петров 4х3
77кг – ММА – Владислав Щепанский – Мариян Димитров 5х5
67кг – К1 – Драгомир Петров – Константин Михайлов 5х3
85кг – К1 – Василий Кирица – Деян Топалски 3х3
93кг – ММА – Алексей Шуляк – Калоян Колев 5х5

Ощр от категория Бойни Спортове