Намери ни
To Top

Официално: Меси бе предаден! Лео ще повърне като разбере това…

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси бе предаден. При това по начин, който въобще не е очаквал. Ето какво направи избраният наскоро за нов селекционер на Аржентина Херално Мартино.

„Карлос Тевес е част от моите планове.


Той ще се бори с Игуаин и Агуеро за място в атаката на тима. Няма как и тримата да играят едновременно, но спокойно двама от тях може да са на терена“, така Мартино казва, че Лео Меси дори може да не бъде използван на върха на атаката, а в по-задни позиции, защото ще разчита на двама измежду Тевес, Игуаин и Агуеро.

Още по-лошо за Меси, Карлитос попада в дългосрочните планове на Мартино, а за всички е добре известно, че Лео и Тевес са в открита вражда и суперзвездата на Барса настояваше Карлос да е извън групата на Аржентина.

Тата Мартино прави индикации, че няма да се съобразява с Лео Меси и неговите индивидуални желания. Също всеизвестен факт е, че Лео има проблеми с пренапрежение, когато играе за Родината си и според всички специалисти именно поради това повръща на терена. Едва ли суперзвездата ще приеме с усмивка решението на Мартино? Образно казано, а навярно и не само образно Меси би повърнал на думите му…

Ощр от категория Футбол