Намери ни
To Top

Гавра: Меси има 24 гола по-малко от най-слабия таран на света (снимка)

Гавра: голямата звезда на Барселона Лео Меси е по-слаб и от най-слабия нападател на света! Това сочат фактите, ако съдим по снимка на „The SPORT Bible“. И преди да сте си помислили, че това е истина в буквалния смисъл на думата – не, не е. Бълхата бе сравнен с най-осмивания в онлайн пространството таран – Никлас Бендтнер от Арсенал. 26-годишният датчанин е един от любимците на майтапчиите, заедно с имена като Фернандо Торес и Марио Балотели, чиито изяви на терена определено не блестят.


Бендтнер обаче е най-актуален и е нещо като антипод на най-добрите в света.

Въпросната снимка обаче имаше за цел да покаже, че Никлас е в нещо много по-добър дори от 4-кратния носител на „Златната топка“. Да, това е бройката голове за националния отбор на Дания. Таранът на Арсенал е вкарал 24 пъти, докато Меси – нито веднъж. Логично, все пак е аржентинец. Но какво пък, ето че и „най-слабият футболист на света“ е в нещо по-добър от голмайстор №1 на Барселона за всички времена.

И за да бъдем откровени, трябва да признаем, че успеваемостта на Никлас за „червения динамит“ е доста по-добра от тази за Арсенал, като 24 гола за около 60 мача за Дания си е доста добър атестат.

Вижте оригиналната шега:

1604908_871574102905198_2481945283752378396_n

Ощр от категория Анализ