Намери ни
To Top

Респект! Вижте как Гришо отговори на най-големите си критици

Григор Димитров отново показа защо е любимец на цяла България. Гришо отговори по категоричен начин на най-голямата критика към него – а именно, че няма достатъчно силен характер в трудни моменти.

Тази вечер Димитров съумя при 0:1 сета и 4:4 гейма във втория, да удържи подаването си във важен четвъртфинален мач, въпреки, че съперникът имаше скрит мачбол. След това самият Гришо проби и изравни сетовете 1:1.


Вместо да се пречупи Григор успя да нанесе решителен удар на съперника – доказвайки, че каквото и да се каже за българина, истината ще е една – Димитров има шампионски характер.

Григор Димитров остава в битката за втора поредна титла в Стокхолм, след като победи американеца Джак Сок с 5-7, 6-4, 6-3 в 1/4 финалите на надпреварата, в която българинът спечели първия си трофей в турнир на АТП миналия сезон.

В първия сет Сок направи един пробив, който му бе достатъчен за успех в частта. Във втория играта бе равностойна и при 5-4 Гришо нанесе своя удар, възползвайки се от първата си възможност за пробив като преди това удържа ключово свое подаване. В третия сет българинът проби опонента си в осмия гейм и поведе с 5-3. След това хасковлията спечели подаването си на нула и сложи край на спора след точно два часа игра на корта.

За място във финала първата ни ракета ще спори с 21-годишния австралиец Бърнард Томич, който елиминира испанеца Фернандо Вердаско в три сета 0-6, 6-4, 7-6. Гришо има всички сили да защити титлата си.

Станете част от общността на Гришата ТУК!

Ощр от категория Спорт