Намери ни
To Top

Скандално: Лудогорец, откъде се появиха тия билети?

Интересно предложение за билетите за мача Лудогорец – Базел разпали страстите. Въпреки че почти всички билети за мачовете от груповата фаза на Шампионската лига бяха разпродадени в пакети, варненският фен клуб на орлите раздава на практика безплатни пропуски, пише bgfootball.com. В страницата на фенклуба във Фейсбук се появи следното:

„Приятели, тези които не са успели да се снабдят с билети за мача с Базел могат да го направят и към този момент. Предлагат се билети за сектор „Лъвчета“ на цена от 38 лв, която включва и транспорт Варна-София-Варна“.

Проста сметка показва, че цената на билета за пътуване в двете посоки е 60 лв. при това, ако се купи за в двете посоки. Това значи, че някой дотира начинанието, като покрива и билет за мача, и разходите по пътуването. Не се знае дали пакетът включва и храна.

Най-лудите фенове на Лудогорец обаче няма да ги огрее. Фенклубът във Варна раздава безценните пропуски само срещу членство в организацията, което се оказва изключително трудно. Спортен журналист е пробвал да се дореди до такова още преди да стане ясно, че Лудогорец ще бъде в групите на Лигата, но след два месеца чакане молбата му е отхвърлена.

Ощр от категория Футбол