Намери ни
To Top

Световна звезда на гости на Бербатов, българинът й даде специален подарък

Една от най-големите звезди в историята на спорта бе на гости на Димитър Бербатов и получи личен подарък от 33-годишния благоевградчанин! Считаният за един от най-големите мъжкари в света Майк Тайсън бе на гости в Княжество Монако, където разказа за изпълнения с приключения и скандали живот. Тайсън получи и специална награда за най-добра спортна автобиография на годината. Това, което е интересно е, че боксовата легенда се е срещнала на 4 очи с българина.

Митко много искал да види Тайсън и помолил лично принц Албер II да съдейства за една среща в хотела на звездата.


Така Берба и Майк се видели набързо в една от конферентните зали, а сънародникът ни подарил на ВИП госта на Монако негова карикатура, която лично нарисувал.

Иначе ФК Монако официално също почете Тайсън. Най-младият световен шампион в свръхтежката категория получи фланелка от нападателя Валер Жермен.

„Това беше невероятна среща. Да знаете само как се здрависва, счупи ми няколко кокалчета“, измайтапи се Жермен. – „Аз съм малко по-висок от него, но той е изключително здрав физически. Беше като гардероб. Каза ми, че харесва футбола и че това е спорт, който се развива бързо в САЩ. Беше щастлив да получи фланелката на „Монако“, допълни щастливят колега на Берба.

Ощр от категория Спорт