Намери ни
To Top

Алегри: Свързан съм с Ювентус и се чувствам добре тук

До края на надпреварата в Серия А остават 3 кръга, а битката за евро-квоти се очертава да е жестока. Единствено надпреварата на Ботуша все още не е излъчила шампион от първенствата в Топ 5 на Стария континент. Ювентус обаче е много близо до 7-ото си поредно скудето, след като си върна аванса от 4 пункта пред Наполи. Бианконерите се нуждаят от 4 точки в срещите си срещу Болоня (довечера в Торино), Рома (гост) и почти сигурния изпадащ Верона (домакин).


Идната сряда обаче Старата госпожа излиза срещу Милан в спор за Купата на Италия. Трофей, който от 3 г. е заключен в клубната витрина.

„Трябва да си възвърнем солидността, която загубихме напоследък. В последните 4 срещи допуснахме 6 гола, много от които бяха нелепи. В 18 двубоя не бяхме инкасирали попадение. Детайлите са от огромно значение и на няколко пъти си платихме за това. Бъдещето ми? Свързан съм с Ювентус и се чувствам добре тук, но сега значение имат седмото скудето и Купата на Италия“, заяви треньорът на Юве Макс Алегри.

„Разговорът със съдията Талиавенто (б.р.- след 3:2 срещу Интер в Милано)? Живеем в полемики. В Италия ни харесва да създаваме комедии. Изминалата седмица беше една дълга комедия. Това е единственият голям шампионат, който още не е решен. Наполи все още има възможността да го спечели. Утре (б.р. -днес) трябва да победим, за да се подготвим добре за купата“, завърши спецът.

Ощр от категория Трансфери