sportove.net

Белчев: Забравихме загубите

Сезонът на ЦСКА навлиза в опасна зона. Зона далеч от комфорта, който може да превърне 70-годишния юбилей на „червените“ от осеян със слава момент до мрачен спомен.

В рамките на седмица ЦСКА може да се превърне от претендент за титлата в сигурен вицешампион, а мечтите за трофея от турнира за Купата на България също да угаснат. И в двата случая пред тима на Стамен Белчев е отборът на Левски.


„Сините“ взеха първия мач за Купата, а сега имат възможността да изиграят ключова роля в разпределението на златните медали между ЦСКА и Лудогорец. „Не мисля, че загубихме почва под краката си. Мисля, че тези загуби са вече в историята и трябва да ги забравим.

Във всеки един мач трябва да показваме най-доброто от себе си и да побеждаваме. Мисля, че мачът с Левски няма да бъде много по-различен от предишния. Когато играеш срещу Левски залогът винаги е голям. Надявам се, че сме си излекли поуки от загубата и да изглеждаме по-добре и да победим. Неприятно е, когато допуснеш две поредни загуби, но напрежение няма“, коментира Сламен Белчев.

„ЦСКА можеше да покаже по-добро лице в мача за купата с Левски, но бъдете сигурни, че ЦСКА се опитва да играе винаги агресивно. Понякога се получава, понякога не, но се надявам този път да се получи. Нашите възможности са много по-големи, но може би влияние оказаха наказаните и контузените играчи, което не е маловажно“, каза още треньорът на ЦСКА преди дербито с Левски в сряда.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.