Намери ни
To Top

Този играч ще помогне на Лудогорец за точки в ШЛ, ето кой подсилва тима

Точно преди вторите мачове с Ливърпул и Реал, Лудогорец ще подсили състава си. Отличната новина за треньора Дерменджиев е свързана с връщане на най-добрия синхрон в защитата на тима.

Александър Барт ще се завърне на терена в най-скоро време и ще може да продължи дългогодишното си и успешно партньорство с Козмин Моци. Французинът лекуваше травма в последните седмици заради нови проблеми в прасеца, съобщава „7 дни спорт“.


Той обаче се чувства много по-добре и тренира извънредно. Барт все още не се готви с основната група, но ако има подобрение, ще започне пълноценни тренировки.

Шансовете му да играе в някой от следващите мачове обаче не са големи. Георги Дерменджиев няма да форсира връщането му в игра, за да не се възобновят проблемите му. Точно при риск със защитника тръгнаха травмите му, които го преследват цяла година.

Очаква се Барт да е на линия до Моци като титуляр във втората част от груповата фаза на Шампионска лига. Досега Лудогорец има 2 загуби с по 1 гол от грандовете Реал и Ливърпул. Предстоят ключови мачове с Базел и отново срещи с мърсисайдци и белия балет.

Двойката Моци и Барт има изграден отличен синхрон помежду си и това може да се окаже ключов коз за лудогорци, които изпитаха трудности срещу Реал и Лудогорец най-вече в центъра на защитата.

Ощр от категория Футбол