Намери ни
To Top

Респект! Ето какво каза Моци за спорната дузпа на Реал

Лидерът на Лудогорец Козмин Моци заслужава уважение за думите си след мача с Реал Мадрид в Шампионска лига. Ето какво каза Моци по повод втората дузпа на европейските шампиони дошла след съприкосновение между него и суперзвездата на кралския клуб Кристиано Роналдо.

Настроенията, че КР7 е симулирал са огромни в Родината ни, а чест прави на Козмин, че не увеличава напрежението и не обвинява Кристиано директно.

„Всеки видя какво се случи в ситуацията.


Всеки може да прецени за себе си дали Роналдо е симулирал, или съм го спънал. Не искам да коментирам съдията. Не е нужно да говорим за реферите. Мачът свърши, съжаляваме, че не взехме поне точка от Реал. Най-важното е, че играхме силно и това ще се види в цял свят“, заяви Моци.

Респект към тези думи. Наистина всеки може да даде мнението си за втората дузпа. Факт е, че имаше прекалено много спорни ситуации в полза на Реал, но Козмин, който асистира за попадението на Лудогорец измества фокуса върху чисто футболния аспект и отличното представяне на орлите срещу голям съперник в лицето на европейските шампиони – Реал Мадрид.

Ощр от категория Футбол