Намери ни
To Top

Моуриньо: Люк Шоу ще бъде дълги години в Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че Люк Шоу, за когото само преди два месеца се смяташе, че е сигурен напускащ, ще подпише нов дългосрочен договор с клуба. Португалецът е останал доволен от работа и себераздаването на левия бек, когото критикува публично на няколко пъти в последните два сезона.

„Не става дума за това дали Люк е променил моето мнение, а за това дали развива или не своя потенциал. Аз го познавам още от времето, когато играеше за Саутхамптън.


Знам какви качества и потенциал притежава. Въпросът бе дали може да тръгне в моята посока, да прави нещата така, както аз искам от моите играчи, не само по време на мач, но и в тренировките през седмицата, да полага големи усилия. Той вече се освободи от малките контузии, които спираха развитието му. Доволен съм и естествената последица от това е, че той ще получи нов договор и ще бъде играч на Юнайтед за години напред“, заяви Моуриньо.

Португалецът защити и своята звезда Пол Погба, като заяви, че няма никакъв конфликт между двамата. Моуриньо остави французина на скамейката за началото на мача с Хъдърсфийлд, след като според мнозина е останал недоволен от показаното от халфа в дербито с Тотнъм. „Между мен и Пол няма нищо объркано. Трудно е да намериш халф с по-голям потенциал от неговия. Пол има всичко.“

Ощр от категория Футбол