Намери ни
To Top

„Уикенд тур“ предлага тенис приключение в Анталия по Великден

Семейната тенис и СПА верига „Уикенд тур“ готви специална изненада за всички играчи и техните приятели по Великден. От 5 до 10 април, с помощта на „Онекс травел“, любителите на тениса могат да се насладят на уникална почивка на турската Ривиера Анталия, в петзвездния хотел TUI Magic Life Jacaranda – Antalya Tennis Holyday WT 2018. Ваканцията в южната ни съседка включва пет нощувки на база ултра ол инклузив, като в цената влиза и чартърният полет на BH Air. Почиващите могат да се включат в тенис турнира, организиран от „Уикенд тур“, който ще се проведе на шест перфектни корта с изкуствена трева във формати сингъл (мъже и жени) и двойки (мъже, жени и смесени двойки).


В свободното от време тенисистите и близките им могат да се насладят на екскурзиите до най-големите забележителности в региона или да се отдадат на релакс и спорт в базата на комплекса.

TUI Magic Life Jacaranda предлага 7 открити басейна, 5 водни пързалки и един закрит отопляем басейн. Гостите на хотела могат да се възползват от занимания в над 20 вида спорт, включително планински велосипед, аква аеробика и мини футбол. Любителите на по-екстремните изживявания имат шанса да направят първи стъпки във водните ски, парасейлинга и гмуркането, но срещу заплащане. За децата са осигурени най-различни забавления, а родителите спокойно могат да ги оставят в детския център в хотела и да се посветят на тениса и на почивката. Не са за изпускане и кристално чистото море и коприненият пясък на 200-метровия плаж на комплекса.

Записването за Великденската тенис ваканция в Анталия вече е отворено на сайта на „Уикенд тур“, а местата са ограничени!

Ощр от категория Тенис