Намери ни
To Top

Конте: Не мога да говоря за борбата за титлата

Мениджърът на шампиона Челси Антонио Конте заяви, че борбата за титлата в английската футболна Висшата лига до голяма степен вече е решена. Лондончани са трети във временното класиране след 20-ия кръг, но изостават на 13 точки зад лидера Манчестър Сити, който има и мач по-малко. Сити пък има преднина от 12 точки пред градския скъперник Манчестър Юнайтед, който е втори.

Chelsea FC

@ChelseaFC
A special message from Antonio Conte in his post-match press conference this afternoon! ??

10:31 PM – Dec 26, 2017
150 150 Replies 2,129 2,129 Retweets 7,646 7,646 likes
Twitter Ads info and privacy

„Не мога да говоря за борбата за титлата, защото там всичко е в ръцете на Манчестър Сити, който през този сезон демонстрира нещо изключително.


През първата половина от сезона те само веднъж завършиха наравно и спечелиха всички останали срещи – това е фантастично. Мисля, че в този шампионат всеки отбор има мотивацията да се бори до последно за своите цели. Нашите в момента са свързани със запазването на позицията ни в четворката и класиране в Шампионската лига, за което амбиции имат шест отбора. По различни причини не започнахме добре сезона, но не престанахме да работим и да се стремим да подобряваме резултатите си. Участваме в много турнири и се стараем да даваме максимума във всеки мач“, коментира италианският спец.

Ощр от категория Футбол