sportove.net

Сериозна глоба чака Конър Макгрегър

Един от най-уважаваните рефери в света на смесените бойни изкуства Марк Годардъм излезе с изявление в социалните мрежи за снощния скандал със суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който се разигра на ММА събитие в Дъблин.

“Работя с почтеност, убеждения и ценности. Светът на смесените бойни изкуства има дълбоко място в живота ми и аз съм късметлия, че работя това толкова дълго време. Семейството на първо място.


Всичко останало на второ. Респект”, се казва в изявлението на Марк Годардъм.

Припомняме, че малко след като съотборника на Макгрегър в “SBG Ireland” Чарли Уорд постигна победа над Джон Редмънт с нокаут в първия рунд, ирландецът влезе в клетката, за да отпразнува победата със своя приятел.

Съдията Марк Годардъм бе избутан от ирландеца и дори бе шамарасон от него. В отговор на това реферът с пълно право заяви на Макгрегър да се разкара от клетката. Ноложи се намесата и на гардовете.

Очаква се на ирландската суперзвезда да му бъде наложена сериозна глоба за своеволията, които си позволи да направи в Bellator 187.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.