Намери ни
To Top

Промени в ЦСКА-София за мача с шампионите

Промени в състава на ЦСКА-София се очакват за гостуването на Лудогорец в неделя от 18:00 часа. Спрямо тези, които стартираха срещу Славия (1:0), най-вероятно ще има поне две корекции. Няма да е изненада, ако Барт заеме мястото до Бодуров, съобщава „Тема спорт“. Чорбаджийски се представи много слабо срещу Славия, като направи поредица от елементарни грешки, провокирали напрежение около наказателното поле на ЦСКА-София.


Барт има доста по-голям опит в подобни мачове. Той е бивш футболист на Лудогорец и е играл заедно с част от настоящите състезатели на орлите, което би могло да е предимство. Освен това в последните два мача – с Ботев Вр и Славия, е очевидно, че Чорбаджийски е крайно разколебан. Промени може да настъпят и по двата фланга на атаката.

Срещу Славия там действаха Десподов и Кулма, но нито един от тях не бе на ниво и не даде аргументи за титулярно място срещу Лудогорец. Топката доста рядко стигаше до Десподов, а колумбиецът за пореден път не измисли нищо съществено в офанзивен план. Меркадо по всяка вероятност ще се включи по левия фланг на атаката вместо Кулма. А Манолев може отново да заиграе като дясно крило, след като действаше в защита срещу Славия.

Позицията на Манолев зависи и от състоянието на Антон Недялков. Той получи удар в бедрения мускул в края на първата част срещу белите. Левият бек е почувствал болки на почивката, но е стиснал зъби и остана на терена. Към 65-ата минута обаче Недялков е усетил, че не може да продължи, и е поискал смяна. На негово място се появи Дюлгеров. Днес Недялков ще премине прегледи и ако не може да играе срещу Лудогорец, то негов заместник отляво по всяка вероятност ще е Дюлгеров. При това положение Манолев се очертава пак да е десен бек.

Припомняме, че около ЦСКА-София се създаде напрежение след слабата игра срещу Славия. След срещата феновете освирката отбора.

Ощр от категория Футбол