Намери ни
To Top

Станислав Генчев: Имаме добри футболисти ще направим отбор

„Имаме добри футболисти, въпрос на време е да направим добър отбор. Аз вече казах, че само два тима в Първа лига са с по-добри играчи от нас. Всички останали са изравнени и въпросът е кой как ще подходи. Върху това работим – отборът да бъде сериозен, мотивиран и концентриран“, каза треньорът на Етър Станислав Генчев преди гостуването на Славия.


„Очаквам да се представим добре и да се върнем с трите точки. Двата положителни резултата с Дунав и Пирин се отразиха добре на момчетата“, добави треньорът Станислав Генчев. Младият наставник отдаде дължимото на Славия и призна, че етърци очакват труден мач. „Славия е отбор с традиции, но имат остра нужда от точки и очаквам мотивиран съперник. Така, че няма да ни е лесно. Надявам се ние да отговорим подобаващо и да излезем победители“, добави бившият национал.

Сериозен проблем за Етър е отсъствието на контузените Румен Руменов, Веселин Минев и Ерик Почански, което принуди Генчев да вземе в групата всички налични здрави играчи. Очаква се Руменов и Почански да бъдат на линия за следващото домакинство срещу Ботев.

Ощр от категория Футбол