Намери ни
To Top

Този сезон ще е последен за ЛеБрон в Кливланд

ЛеБрон Джеймс ше търси ново предизвикателство в кариерата си след края на сезон 2017/2018, който ще бъде последен за него с екипа на Кливланд, поне на този етап. Информацията е на Крис Шеридън от Sheridan Hoops, а като ключова причина за това решение на Краля са посочени отношенията му със собствениците на отбора, които били “непоправими”.

През 2014 година именно Шеридън първи съобщи за предстоящото завръщане на Джеймс в Кавалиърс дни преди то да стане факт официално.
Follow
Chris Sheridan ✔ @sheridanhoops
NBA source said today: „This will be LeBron’s final season in Cleveland.


He is 100 percent leaving. Relationship with owners beyond repair.“
10:42 PM – Aug 16, 2017
958 958 Replies 13,655 13,655 Retweets 14,766 14,766 likes
Twitter Ads info and privacy

Лятото не се развива никак добре за Кавс, които първо загубиха във финалите на НБА от Голдън Стейт, а след това Кайри Ървинг обяви желанието си да напусне отбора. Собственикът на клуба от Охайо Дан Гилбърт очевидно не е на същата страница със суперзвездата на своя тим, а освен всичко останало, Джеймс не е простил на милиардера пиперливото писмо, което той написа след напускането на Брон в посока Маями през 2010 година.

Четирикратният носител на наградата за “Най-полезен играч” на сезона в НБА може да си тръгне от “Куикън Лоунс Арина” през следващото лято, стига да пожелае. Контрактът му е до края на започващия през октомври сезон 2017/2018, а в него е залегнала и клауза за удължаването му до лятото на 2019 година, която обаче няма да бъде активирана от крилото при положение, че той иска да напусне родния си щат.

Ощр от категория Баскетбол