Намери ни
To Top

Челси продължава с трансферите

Шампионът на Англия Челси е на път да прави два повече от любопитни трансфера. След като вече стана ясно, че лондончани проявяват интерес към халфа на Лестър Дани Дринкуотър, за който обаче „лисиците“ настояват да получат поне 35 милиона паунда, Антонио Конте ще се пробва и за 30-годишното крило от Интер Антонио Кандрева.

Интересът към Дринкуотър датира още от миналото лято, а след раздялата с Неманя Матич Конте иска да има повече опции в средата на терена. От Челси обаче са заявили, че не смятат да минават границата от 30 милиона паунда за юношата на Манчестър Юнайтед.


Колкото до Кандрева, мениджърът на Челси познава качествата му от работата им в националния отбор на Италия. На „Стамфорд Бридж“ смятат да предложат 23 милиона паунда за крилото плюс значително увеличение на седмичната му заплата, която в момента е малко над 80 000 паунда.

Той бе привлечен от Лацио за 22 милиона евро миналото лято и записа осем гола и 11 асис-тенции в 45 мача за „нерадзурите“ във всички първенства и турнири.

Ощр от категория Трансфери