Намери ни
To Top

Румънци гръмнаха: скандал тресе Лудогорец, причината е Козмин Моци

Румънската медия zaire.com излезе с новината, че отношението на Кирил Домусчиев към Козмин Моци е предизвикало скандал в Лудогорец. Причината за напрежението в лагера на „орлите“ било масовото несъгласие с  огромната чест, която благодетелят оказа на големия герой при отстраняването на Стяуа с дузпи. Бранителят бе сред най-стабилните на терена през целия мач, а накрая вкара една и спаси две дузпи, с което прати Лудогорец в групите на Шампионската лига.


Освен, че новата трибуна на „Лудогорец Арена“ ще носи неговото име, неофициалните информации твърдят, че Моци прибрал 350 000 евро – над два пъти повече от колегите си.

Което пък вбесило голяма част от останалите играчи на разградския клуб и те се изказали против румънеца. „Според данни на наш източник, българските футболисти се възпротивяват част от стадиона да носи името на чужденец. При това те смятат, че целият отбор трябва да получи еднакви премии“, пишат румънците.

Благодарение на отстраняването на Стяуа, Лудогорец ще доведе в София Реал (М), Базел и Ливърпул и съответно играчи като Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Стивън Джерард, а само за класирането си ще прибере 8 600 000 евро.

Разбира се, информацията на северните ни съседи може да е коварен удар срещу орлите, заради това, че Лудогорец съсече шампиона на Румъния.

Ощр от категория Футбол