Намери ни
To Top

Гарет Бейл изненада с изказване, вижте какво се закани да се случи!

Една от най-скъпите покупки в историята на футбола и суперзвезда на Уелс Гарет Бейл смята, че родината му има добри шансове да се класира на Евро 2016. Британецът, защитаващ цветовете на Реал (М), определено изненадва с думите си, тъй като Уелс, подобно на Англия, е известен като неудачник в официалните срещи и дори не е стъпвал на голям форум от 1976 г. В цялата си история пък има само едно участие на световни финали.
Тимът, воден от Крис Коулман, стартира участието си в евроквалификациите с гостуване на аутсайдера Андора във вторник.

„Ние имаме добър колектив и сме способни да отидем на Евро 2016. Уверени сме, защото сме добри като единици. Тренираме добре, като цяло целият тим се чувства отлично. Важното сега е да покажем това на терена“, каза Герет Бейл. Според него е от ключово значение именно срещата с футболното джуде да бъде спечелена, за да може добрият старт да даде още повече настроение на уелсци.

Букмейкърите обаче не взимат сериозно думите на Гарет Бейл, ако съдим по коефициентите. В групата абсолютен фаворит за първото място е Белгия (1.30), а основен претендент за втората позиция, която дава също директно класиране, е Босна и Херцеговина (4.00 за победител). С по-добри шансове от Уелс (34.00) е и Израел (29.00) , а в групата е и тимът на Кипър, който изглежда равностоен на уелсците.

В квалификациите за Световното първенство в Бразилия Уелс завърши 5-и в своята група, като вкара само 9 гола за 10 срещи.

Ощр от категория Футбол